Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Dakkapel-info.nl

Subsidie dakkapel

Als je een dakkapel gaat plaatsen is het soms mogelijk om in aanmerking te komen voor subsidie dakkapel. De mogelijkheden zijn er voornamelijk opgericht om huiseigenaren die hun huis energiezuiniger te willen maken te stimuleren. Bij het plaatsen van een dakkapel kun je tegelijkertijd nadenken over mogelijk te nemen energiemaatregelen. Warmte stijgt immers op en verlaat via de bovenste verdieping en het dak je woning. Door hiertegen maatregelen te nemen kun je gebruik maken van beschikbare financiële tegemoetkomingen die je een behoorlijk stuk in de investeringskosten tegemoet komen.

 

Hoe kun je aanspraak maken op subsidie dakkapel?

Je kunt voor de dakkapel zélf niet in aanmerking komen voor een subsidie. Zo is de ISDE bv. alleen aan te vragen voor de bestaande isolatieschil, en dus niet voor het isoleren van een nieuwe dakkapel.

Een andere optie is dan nog de Energiebespaarlening, waarbij je voor dezelfde maatregelen een zeer gunstige lening kan aanvragen van € 1.000 – 27.000. In sommige gevallen loopt dit bedrag zelfs op tot € 54.000 (Zeer energiezuinig pakket) of € 71.000 (Nul op de meter woning).

 

subsidies dakkapel

 

Bespaar op energiekosten

Door je dakkapel zo energiezuinig te maken en voor een ruime mate van isolatie te kiezen kun je jaarlijks op je energieverbruik besparen. Het spreekt voor zich dat een goed geïsoleerd dak langer en beter warmte vasthoudt dan een dak dat niet of nauwelijks geïsoleerd is. Als je wilt weten of je geplande dakkapel in aanmerking komt voor de Energiebespaarlening kun je dat ook bij de dakspecialist voorleggen. Ervaren specialisten werken dagelijks met de wet- en regelgeving en kunnen je precies vertellen wat al dan niet mogelijk is op het gebied van subsidies.

 

Offertes voor een dakkapel ontvangen?

Kies voor een erkende plaatser en verzeker jezelf van een kwalitatief eindresultaat. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende plaatsers