Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Dakkapel-info.nl

Aluminium dakkapel

Een aluminium dakkapel is de perfecte oplossing als je op zolder meer ruimte wilt creëren die bovendien je wooncomfort vergroot. Aluminium kan op een hoogwaardige manier geïsoleerd worden en is leverbaar in een ontelbaar aantal RAL kleuren.

 

Aluminium dakkapel is onderhoudsvrij

Als je op zoek bent naar een dakkapel die onderhoudsvrij is dan heb je verschillende mogelijkheden zoals kunststof en polyester. Niet iedereen denkt direct aan aluminium bij de keuze voor een dakkapel. Vaak is aluminium een prima materiaal dat bovendien een moderne eigentijdse uitstraling en vormgeving heeft. Aluminium is daarnaast onderhoudsvrij en niet onderhavig aan diverse weersomstandigheden. Af en toe schoonmaken en het lood controleren volstaan. Een aluminium dakkapel heeft een lange levensduur.

 

Laat je aluminium dakkapel isoleren

Bij het kopen van een aluminium dakkapel kun je direct een hogere isolatiewaarde van de zolderruimte overwegen. Dit kun je doen door het dak en de zoldervloer gelijk van isolatiemateriaal te laten voorzien. Hierdoor krijgt je nieuwe kamer een optimaal klimaat en wordt de taxatiewaarde van je woning hoger. Een goede isolatiewaarde maakt het tevens mogelijk om te besparen op de stookkosten. Warmte blijft langer in huis waardoor je minder energie verbruikt. Een win-win situatie.

 

Aluminium is veelzijdig

Als materiaal is aluminium uitermate veelzijdig. Het kan vrijwel in ieder gewenst model gemaakt en geleverd worden. Ideaal als je voorkeur niet direct uit gaat naar een prefab oplossing. Let wel altijd op de eventuele omgevingsvergunning die je nodig hebt om de aluminium dakkapel op je woning te laten plaatsen. De meeste dakkapellen, ook aluminium, kunnen zonder vergunning geplaatst worden als je rekening houdt met de voorwaarden die daarvoor van toepassing zijn. Dakspecialisten kunnen je hier vaak meer over vertellen. Wil je echt zeker zijn loop dan gewoon even binnen bij de afdeling bouw- en woningtoezicht van de gemeente waar je woonachtig bent.

 

Offertes voor een dakkapel ontvangen?

Kies voor een erkende plaatser en verzeker jezelf van een kwalitatief eindresultaat. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende plaatsers