Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Dakkapel-info.nl

Plat dak dakkapel

Een dakkapel met een plat dak is het meest geplaatste model dakkapel. Het standaard model heeft verschillende voordelen, is doorgaans vergunningsvrij en is meestal uit voorraad leverbaar.

 

Waarom een plat dak dakkapel?

De dakkapel met een plat dak is betaalbaar en kan zowel als prefab model als maatwerk geleverd worden. Prefab modellen worden in grote productie aantallen vervaardigd en kunnen voor aantrekkelijke prijzen geleverd worden. Je hebt daarbij de keuze uit de materiaalsoort, afwerking, dakbedekking en eventuele opties. Een dakkapel met een plat dak past in principe bij de meeste woningen.

 

Voordelen plat dak dakkapel

Naast het feit dat een dakkapel met een plat dak vaak een standaard model is dat uit voorraad geleverd kan worden zijn er andere voordelen:

• Vergunningsvrij
Een van de redenen om een dakkapel met plat dak te kiezen is dat deze mogelijk zonder vergunning geplaatst mag worden. Wil je vergunningsvrij een dakkapel laten plaatsen dan is dat aan een aantal voorwaarden verbonden. Een plat dak is daar een voorbeeld van. Informeer wel altijd naar de wet- en regelgeving in je eigen woonplaats

• Betaalbaar
De prijzen van een plat dak dakkapel zijn lager dan op maat gemaakte modellen die een (half)schuin dak hebben. Door het platte dak hoeft de constructie van je bestaande dak minder ingrijpend te worden aangepast.

• Plaatsing is eenvoudig
Door te kiezen voor een standaard prefab dakkapel met plat dak kan de plaatsing vaak binnen een dag gebeuren. De werkzaamheden gaan snel en dakspecialisten beschikken over een ruime mate van ervaring in het plaatsen van dakkapellen.

 

plat dak dakkapel

 

Offertes voor een dakkapel ontvangen?

Kies voor een erkende plaatser en verzeker jezelf van een kwalitatief eindresultaat. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende plaatsers