Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Dakkapel-info.nl

4 meter dakkapel

Een 4 meter dakkapel is een standaardmaat dakkapel die je behoorlijk extra ruimte op zolder geeft. Door de afmeting van de nieuwe dakkapel krijg je meer licht op de zolderverdieping. Prijzen van een 4 meter dakkapel zijn afhankelijk van diverse factoren waaronder de hellingshoek van het dak, de afwerking en het materiaal.

 

Prijsindicatie 4 meter dakkapel

Overweeg je de aanschaf van een 4 meter dakkapel dan kun je uitgaan van een vanaf prijs die ligt rond de € 3.900. Per aanbieder en dakspecialist lopen de prijzen uiteen en deze worden beïnvloed door eventuele opties en extra accessoires. De vanaf prijs betreft het casco materiaal inclusief plaatsing en BTW, maar zonder verdere extra’s.

 

Heeft een 4 meter dakkapel voordelen?

Net zoals iedere andere dakkapel heeft een 4 meter dakkapel diverse voordelen voor de zolderruimte en je woning als geheel:

• Je creëert meer ruimte en licht in de zolderkamer
• De zolder wordt op een meer efficiënte manier geventileerd
• Door een dakkapel te plaatsen vermeerderd de waarde van je woning

 

Moet je een vergunning hebben voor een 4 meter dakkapel?

Sommige dakkapellen van 4 meter hebben een omgevingsvergunning nodig voordat je tot plaatsing over kunt gaan. Op het moment echter dat je aan vooraf vastgestelde voorwaarden voldoet zijn er mogelijkheden om vergunningsvrij te bouwen. Vraag om informatie bij het gemeenteloket en voorkom achteraf misverstanden en narigheid.

 

Offertes voor een dakkapel ontvangen?

Kies voor een erkende plaatser en verzeker jezelf van een kwalitatief eindresultaat. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende plaatsers