Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Dakkapel-info.nl

2 meter dakkapel

De kosten van een dakkapel met een breedte van 2 meter zijn afhankelijk van meerdere factoren. Zo spelen naast de exacte afmeting uiteraard ook de keuze voor het materiaal en de afwerking ook mee. Een dakkapel van 2 meter is geschikt voor het verruimen van 1 kamer en de kosten lopen per leverancier uiteen.

 

Voordelen bij het plaatsen van een 2 meter dakkapel

Net zoals iedere andere dakkapel brengt een 2 meter dakkapel een aantal voordelen met zich mee. Je zolderkamer krijgt meer ruimte en een betere lichtinval. Hierdoor kun je een mooie slaapkamer of een ruime werkkamer inrichten. De waarde van je woning stijgt. Het aantal beloopbare vierkante meters neemt toe en dat brengt een waardeverhogende factor met zich mee. De zolderkamer kan door het plaatsen van een dakkapel beter geventileerd worden.

 

Gebruikte materialen 2 meter dakkapel

Dakspecialisten werken met uiteenlopende materialen voor het ontwerpen en plaatsen van een 2 meter dakkapel. De meest voorkomende en gebruikte materialen zijn onder meer Trespa kunststof. Kwalitatief hoogwaardig hout uit Amerika, het zogenaamde Red Cedar en WPB Multiplex waarmee het mogelijk wordt om een naadloze dakkapel te laten plaatsen.

 

Vergunning voor een 2 meter dakkapel

Voordat je een dakkapel bestelt wil je weten of de bouwwerkzaamheden onder een bepaalde vergunning vallen. Hiervoor kun je snel en eenvoudig terecht bij de afdeling bouw- en woningtoezicht van de gemeente waarin je woonachtig bent. Als de geplande dakkapel aan bepaalde voorwaarden voldoet kan het zijn dat je deze vergunningsvrij mag laten plaatsen. Om nare verrassingen achteraf te voorkomen vraag je daarvoor een verklaring waarin deze voorwaarden staan vermeld. De meeste dakspecialisten zijn je overigens graag van dienst bij het eventueel indienen van een vergunningsverzoek bij de gemeente.

 

Offertes voor een dakkapel ontvangen?

Kies voor een erkende plaatser en verzeker jezelf van een kwalitatief eindresultaat. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende plaatsers