Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Dakkapel-info.nl

Bespaartips dakkapel kopen

Op het moment dat je besluit om een dakkapel bij je woning te laten plaatsen en je over een beperkt budget beschikt ga je op zoek naar bespaartips dakkapel. Interessante bespaartips dakkapel drukken in sommige gevallen de aankoopprijs. Je hoeft niet direct voor het allerduurste model te kiezen en door slim te vergelijken kun je behoorlijk besparen op de investeringskosten.

 

Slimme bespaartips dakkapel

Als je wilt besparen op de aanschaf van een nieuwe dakkapel dan is het slim om meerdere offertes met elkaar te vergelijken, maar vaak zijn er nog meer zaken waar je op kunt besparen. Een aantal voorbeelden.

• Heb je een omgevingsvergunning nodig?
Door te voldoen aan een aantal voorwaarden heb je doorgaans géén omgevingsvergunning nodig voor het plaatsen van een dakkapel. Hiermee bespaar je op de kosten van een vergunningsaanvraag. Deze kosten liggen gemiddeld rond € 400. Informeer dus altijd vooraf bij de gemeente en desgewenst bij de dakspecialist hoe de plaatselijke regelgeving is op het gebied van dakkapellen en omgevingsvergunningen.

• Kostprijzen vergelijken
De eerste besparing doe je door de tarieven van dakspecialisten met elkaar te vergelijken. Let daarbij op dat je overal dezelfde gegevens door geeft, zo krijg je immers het meest juiste inzicht. Je kunt hierbij besparen op de kosten van de aanschaf, maar zeker ook op in rekening gebrachte arbeidskosten. Als je goed vergelijkt zijn prijsverschillen die variëren van een paar honderd tot enkele duizenden euro’s snel gevonden. Je kunt hiermee tot ruim 30% besparen en dat is toch vrij eenvoudig verdient.

• Kiezen voor prefab en eigen initiatief
Veel dakkapellen worden in grote aantallen prefab gemaakt. Hierdoor liggen de kosten voor een prefab dakkapel lager dan een op maat gemaakt model. Bijkomend voordeel van prefab is dat dakspecialisten dagelijks dit soort dakkapellen plaatsen en de werkzaamheden veelal binnen een dag uitgevoerd en afgerond worden. Ben je een beetje handig, heb je een paar extra hulp handen beschikbaar en durf je het aan, dan kun je de arbeidskosten helemaal uitsparen en zelf de dakkapel plaatsen. Dit kan in sommige gevallen een besparing van 50% opleveren. Hiermee word je nieuwe dakkapel opeens een stuk meer betaalbaar.

 

Offertes voor een dakkapel ontvangen?

Kies voor een erkende plaatser en verzeker jezelf van een kwalitatief eindresultaat. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende plaatsers