Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Dakkapel-info.nl

Garantie kunststof dakkapel

Omdat kunststof een duurzaam materiaal is en enorm lang mee gaat is het niet raar dat leveranciers een garantie tot wel 10 jaar of langer geven op een kunststof dakkapel. Kunststof is namelijk goed bestand tegen de elementen en leent zich daarom uitstekend als dakkapel.

Kunststof materiaal komt tot stand als gevolg van een serie chemische verbindingen en wordt nog wel eens verward met plastic. Een belangrijk onderscheid tussen de twee is dat plastic uit een organisch polymeer bestaat en kunststof op chemische basis wordt gemaakt. Zo wordt PVC bijvoorbeeld gebruikt voor het maken van kunststof kozijnen. Dit materiaal is dus ook verwerkt in een kunststof dakkapel, hoewel je ook de mogelijkheid hebt een polyester dakkapel te nemen. En waar de houten kozijnen eigenlijk al bij alle nieuwe woningen zijn vervangen door kunststof kozijnen, zullen kunststof dakkapellen hetzelfde doen met hun houten collega’s.

 

Voordelen

Je kunt jarenlang genieten van kunststof, om die reden leveren de meeste specialisten enkel een kunststof dakkapel van de hoogste kwaliteit met een bijpassende garantieregeling. Een kunststof dakkapel heeft een aantal belangrijke voordelen. Het is eenvoudig te plaatsen, kan op maat worden gemaakt en is te leveren in diverse kleuren. Andere belangrijke voordelen zijn:

  • Hoge isolatiewaarde voor een besparing op je energierekening;
  • Een dakkapel zorgt voor een waardevermeerdering van je woning;
  • Een kunststof dakkapel is grotendeels onderhoudsvrij.

Het belangrijkste voordeel is dat een dakkapel grotendeels onderhoudsvrij is en dat scheelt aanzienlijk in de jaarlijkse onderhoudskosten.

Een kunststof dakkapel geeft je meer ruimte en neemt een schuine wand weg, maar geeft de betreffende kamer ook meer licht. Met een kunststof dakkapel bepaal je zelf hoe groot of klein je woning is of blijft. Een garantieregeling verschilt per bedrijf, maar over het algemeen is zo een regeling van 10 tot 15 jaar van kracht. Voor de specifieke details en voorwaarden kun je het beste contact opnemen met een bedrijf dat is gespecialiseerd in het plaatsen dan wel verkopen van kunststof dakkapellen.

 

Benieuwd naar de prijzen?

Ben je benieuwd naar de prijzen van een dakkapel? En wil je in contact komen met leveranciers in jouw regio? Dan helpen wij je graag op weg en kun je met onze offerte service in contact komen met lokale leveranciers. Door het aanbod naast elkaar te leggen is het mogelijk om te besparen op de kosten. Vraag daarom vandaag nog meerdere dakkapel offertes aan.

 

Offertes voor een dakkapel ontvangen?

Kies voor een erkende plaatser en verzeker jezelf van een kwalitatief eindresultaat. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende plaatsers