Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Dakkapel-info.nl

3 meter dakkapel

Wil je een 3 meter dakkapel laten plaatsen dan creëert dit de nodige extra ruimte. Zo is een 3 meter dakkapel geschikt voor de plaatsing op een rijtjeswoning maar is ook prima toepasbaar bij een vrijstaande woning of een zogenaamde twee-onder-een-kap woning. De prijs van je nieuwe 3 meter dakkapel wordt onder meer bepaald door het gebruikte materiaal en de gekozen afwerking.

 

Wat is het verschil met een kleinere dakkapel?

In vergelijking met een 2 meter dakkapel heeft een 3 meter dakkapel vaak twee vensters die open kunnen. De prijs ligt hierdoor hoger dan een dakkapel van een kleiner formaat. Het gegeven dat er twee vensters in de dakkapel zitten geeft je echter wel de zekerheid van nog meer lichtinval, wat het gebruikersgemak vergroot. Daarnaast wordt de beschikbare ruimte van een (zolder)kamer groter en dat geeft dan weer een waardestijging van je woning. Een 3 meter dakkapel kan worden uitgevoerd in zowel kunststof materialen, hout als naadloos multiplex.

 

Hoe bestel en plaats je een 3 meter dakkapel?

Het bestellen van een 3 meter dakkapel kan tegenwoordig vrij eenvoudig en zelfs online zijn mogelijkheden te vinden. Om tot een mooi eindresultaat te komen is het verstandig om een dakspecialist ter plekke te laten kijken en een offerte uit te laten brengen. Hierdoor ben je er zeker van dat je te maken hebt met serieuze professionals die weten waar ze mee bezig zijn. Je kunt je keuze mede laten bepalen door ervaringen en reviews van anderen te lezen. Online zijn meerdere plaatsen waar je veel te weten komt over dakspecialisten en de uitgevoerde werkzaamheden. Hiermee voorkom je dat goedkoop duurkoop wordt, maar betaal je aan de andere kant ook niet meteen de hoofdprijs voor je nieuwe dakkapel van 3 meter.

 

Offertes voor een dakkapel ontvangen?

Kies voor een erkende plaatser en verzeker jezelf van een kwalitatief eindresultaat. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende plaatsers