Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Dakkapel-info.nl

Accessoires

Naast de verschillende opties die toegepast kunnen worden aan de buitenzijde van je dakkapel zijn er ook bijzondere accessoires die de binnenzijde verfraaien. Deze accessoires kunnen direct na plaatsing van de dakkapel worden aangebracht, je kunt uiteraard ook stapsgewijs te werk gaan.

 

Afwerken van de binnenzijde van de dakkapel

Beschik je over twee rechterhanden, zin om te klussen en wat inzicht? Timmer dan zelf je dakkapel aan de binnenzijde af. Hiervoor kun je gebruik maken van onder meer gipsplaten, vensterbanken, behang en/of verf. Je kunt de zijwanden uiteraard met verschillende accessoires verfraaien. Als je gaat aftimmeren vergeet dan niet om rekening te houden met mogelijke lichtpunten, stopcontacten en eventuele (licht)schakelaars.

 

Voorzie de ramen van insectenhorren

Wil je de zolderkamer regelmatig kunnen luchten door het raam open te zetten? Dan heb je de kans dat vliegen en ander ongedierte een kijkje komen nemen in je nieuwe woonruimte. Je kunt dit eenvoudig voorkomen door insectenhorren als accessoire te plaatsen. Kies voor kant-en-klare voorzet horren die perfect op maat van het raam zijn gemaakt.

 

Ventilatie roosters ter voorkoming van schimmels en nare geurtjes

Ondanks het feit dat je de dakkapel van een hoge isolatiewaarde hebt voorzien is het ook belangrijk om ventilatie roosters aan te brengen. Dit is een relatief eenvoudig klusje dat het mogelijk maakt om de zolderkamer dagelijks optimaal te ventileren. Ideaal als je een nieuwe slaapkamer hebt gemaakt, maar ook als de zolder wordt gebruikt als werk- en/of loungeruimte is een goede ventilatie van belang. Je voorkomt hierdoor een muffe geur en zelfs schimmels. Je kunt de ventilatie roosters makkelijk reinigen en ze zijn in een breed aantal kleurstellingen verkrijgbaar.

 

Accessoires voor een dakkapel

Daarnaast kun je online veel informatie vinden over klimaatbeheersing, plissé gordijnen en jalozieën die tussen het glas aangebracht zijn. Dit zijn allemaal accessoires die het woonklimaat in de kamer vergroten en die voor rust en privacy zorgen. Vergelijk de diverse aanbieders met elkaar, zo krijg je een goed overzicht van de mogelijkheden en kosten.

 

Offertes voor een dakkapel ontvangen?

Kies voor een erkende plaatser en verzeker jezelf van een kwalitatief eindresultaat. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende plaatsers