Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Dakkapel-info.nl

Goedkope dakkapel

Wie wil er nu geen goedkope dakkapel? Een dakkapel kost al snel een paar duizend euro en dan is het natuurlijk fijn om te weten dat je niet de hoofdprijs hebt betaalt. Kijk dus naar de mogelijkheden om een goedkope dakkapel te krijgen.

 

Wat kost een dakkapel?

Een dakkapel is er al vanaf €3.000 euro. Je hebt dan een houten dakkapel. Een kunststof dakkapel is er vanaf €3.750 euro. En hebben we het hier over een dakkapel van 1.5 meter hoog en 2.5 meter breed.

 

goedkope dakkapel

 

Een goedkope dakkapel van prefab

Een prefab dakkapel wordt in een werkplaats in elkaar gezet. Dit heeft als voordeel dat de dakkapel kant-en-klaar wordt aangeleverd op de plek van bestemming. Je hebt zelf maar een dag last van het plaatsen van de prefab dakkapel. Ook zijn de kosten een stuk lager, omdat de dakkapel in de werkplaats veel gemakkelijker in elkaar te zetten is. En dat is natuurlijk een groot voordeel. Je hebt vaak geen vergunning nodig voor het plaatsen van een dakkapel aan de achterkant van je woning en dat scheelt je ook weer een paar honderd euro.

 

Kies voor meerdere offertes!

Om een goedkope dakkapel te vinden is het belangrijk om bij veel aanbieders van dakkapellen een offerte op te vragen. Ontdek wat er allemaal te koop is op de markt en welke prijzen hierbij horen.

 

Offertes voor een dakkapel ontvangen?

Kies voor een erkende plaatser en verzeker jezelf van een kwalitatief eindresultaat. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende plaatsers