Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Dakkapel-info.nl

6 meter dakkapel

Wil je boven op zolder verbouwen en heb je plannen om misschien wel twee kamers te maken? Een 6 meter dakkapel schept veel ruimte en geeft je een goede inval van licht. Het is in sommige gevallen mogelijk om een 6 meter dakkapel samen met de buren te plaatsen. Zo worden twee woningen tegelijkertijd van een nieuwe dakkapel voorzien terwijl je de kosten toch betaalbaar houdt.

 

Kosten 6 meter dakkapel

Aangezien een 6 meter dakkapel een behoorlijke afmeting heeft zijn de kosten ook aanmerkelijk hoger dan een kleiner model. Een vanaf prijs ligt rond € 5.150 die oploopt naar gelang je extra’s bestelt. Deel je de kosten met de buren dan is het zeker een betaalbare oplossing die een woning een geweldige uitstraling geeft die in overeenstemming is met de omgeving.

 

Voordelen 6 meter dakkapel

Uiteraard heeft een 6 meter dakkapel op je woning diverse voordelen. Zo kun je op zolder een of zelfs twee extra kamers maken. Hierdoor wordt de beloopbare woonoppervlakte groter en hoef je niet direct te verhuizen als je op zoek bent naar een grotere woonruimte. Tevens stijgt de waarde van je woning. Kies je gelijk voor isolerende werkzaamheden dan kun je de waarde van je huis nog meer verhogen. Tegelijkertijd kun je besparen op energieverbruik omdat warmte langer in huis blijft.

 

Offertes voor een dakkapel ontvangen?

Kies voor een erkende plaatser en verzeker jezelf van een kwalitatief eindresultaat. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende plaatsers