Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Dakkapel-info.nl

Dakkapel kiezen

Steeds meer woningeigenaren kiezen ervoor om een dakkapel te plaatsen. Hiermee creëer je op vrij eenvoudige wijze meer woonoppervlakte. Een dakkapel is een ideale manier om van je donkere zolder een ruime slaapkamer of een lichte werkkamer te maken. Het laten plaatsen van een dakkapel hoeft niet duur te zijn, het is vaak een kwestie van een goede dakkapel kiezen die het beste bij je wensen aansluit.

 

Hoe kies je een dakkapel?

Een dakkapel kiezen is niet altijd even vanzelfsprekend. Je zoekt immers een model dat past bij de mogelijkheden en uitstraling van je woning. Waar de meeste woningen prima van een standaard prefab model voorzien kunnen worden, zijn er ook woningen die beter af zijn met een op maat gemaakte dakkapel.

• Prefab dakkapel kiezen
Prefab modellen worden in grote hoeveelheden geproduceerd en beschikken daarom vaak over een aantrekkelijk prijskaartje. Montage en plaatsing gaat snel, de dakkapel is immers in de fabriek al grotendeels gemaakt. Je bespaart hierdoor op arbeidskosten bij de plaatsing. Een prefab dakkapel kan bij de meeste woning binnen een dag geplaatst worden.

• Maatwerk dakkapel kiezen
Als een prefab model de voordeligste mogelijkheid is, waarom zou je dan voor een maatwerk dakkapel kiezen? Het laten plaatsen van een maatwerk dakkapel geeft je de gelegenheid om een dakkapel te laten ontwerpen die helemaal aan je wensen en eisen voldoet. De dakkapel wordt ter plaatse gemaakt en de duur van de werkzaamheden neemt hierdoor meer tijd in beslag dan een prefab model.

 

Welk dakkapel materiaal kies je?

Als je eenmaal een keuze hebt gemaakt voor een dakkapel dan kun je jezelf laten informeren over de materiaalsoort. De meeste dakspecialisten geven je drie mogelijkheden waarin een dakkapel geleverd kan worden:

• Hout
• Kunststof
• Polyester

Hout is veelal de goedkoopste oplossing. Wil je echter een onderhoudsvriendelijke dakkapel die duurzaam is dan kun je ook voor kunststof kiezen. Vergelijk de verschillende opties, prijzen en mogelijkheden met elkaar voor een weloverwogen keuze.

 

Offertes voor een dakkapel ontvangen?

Kies voor een erkende plaatser en verzeker jezelf van een kwalitatief eindresultaat. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende plaatsers