Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Dakkapel-info.nl

Prefab dakkapel

Wil je snel en efficiënt een nieuwe dakkapel laten plaatsen? Dan kun je bij diverse dakspecialisten voor een prefab dakkapel kiezen. Prefab dakkapellen worden in standaardmaten en in grote aantallen gemaakt. Zo is je favoriete dakkapel vaak uit voorraad leverbaar en kunnen de werkzaamheden doorgaans binnen een dag afgerond worden.

 

Prefab dakkapel en mogelijkheden

Ondanks het feit dat prefab niet helemaal hetzelfde is als een traditionele dakkapel die ter plekke op maat wordt gemaakt zijn er diverse mogelijkheden. Prefab kan zowel uit kunststof als hout gemaakt worden, waarbij je de keuze hebt uit:

• Een naadloos exemplaar van polyester dat uit een stuk wordt gegoten
• Een combinatie van hout met kunststof

 

Een prefab dakkapel is betaalbaar

In vergelijking met een op maat gemaakte dakkapel is een prefab model meer betaalbaar. Dit komt voornamelijk door de aantallen die tegelijkertijd gemaakt worden. Prefab is uit voorraad leverbaar en heeft een scherpe prijs. Door het geoptimaliseerde productieproces is plaatsing ook snel mogelijk. De meeste prefab dakkapellen kunnen in slechts een dag geplaatst en afgerond worden. Hierdoor bespaar je op arbeidskosten. Een ander voordeel van prefab is dat er weinig aan de bestaande dakconstructie moet worden verbouwd. Dit komt door de standaardmaten en de ervaring van dakspecialisten die dagelijks met daken en dakkapellen werken. Je ervaart hierdoor een minimum aan overlast.

 

prefab dakkapel

 

Kies je eigen afwerking

Een prefab dakkapel is er naar je eigen idee misschien eentje van dertien in een dozijn. Dat neemt niet weg dat je de binnenzijde helemaal naar eigen idee en wens kunt afwerken. De diverse beschikbare opties en accessoires geven je nieuwe prefab dakkapel een geheel eigen uitstraling die in overeenstemming is met je woning.

 

Offertes voor een dakkapel ontvangen?

Kies voor een erkende plaatser en verzeker jezelf van een kwalitatief eindresultaat. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende plaatsers