Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Dakkapel-info.nl

Kosten prefab dakkapel

Het plaatsen van een dakkapel op een donkere zolder geeft nieuwe woonruimte met zonlicht. Een prefab dakkapel is bovendien snel te plaatsen omdat ze uit voorraad leverbaar zijn. Hierdoor worden overlast en werkzaamheden tot een minimum beperkt en krijg je een dakkapel naar wens. Maar hoe liggen de kosten van een prefab dakkapel?

 

Kosten prefab dakkapel vergelijken

De kosten van een prefab dakkapel hangen onder meer af van de breedte, het materiaal, de ramen en kozijnen. Als je wilt gaan vergelijken dan is het wel zo verstandig om bij de diverse dakspecialisten dezelfde gegevens in te vullen. Alleen op deze manier krijg je een objectief overzicht en weet je waar je mogelijke besparingspunten hebt die interessant kunnen zijn in het nemen van de uiteindelijke beslissing.

 

Hout is goedkoper dan kunststof

Prefab dakkapellen zijn in verschillende materialen leverbaar. Het is bij het vergelijken van de kosten belangrijk om te weten dat een dakkapel die gemaakt is van hout goedkoper geleverd kan worden dan een kunststof exemplaar. Daar tegenover staat wel dat kunststof meer duurzaam is en minder onderhoud vraagt dan hout. Hout moet jaarlijks goed geschilderd worden en is sneller aan verval onderhavig dan kunststof.

 

Laten plaatsen of zelf doen?

De kosten prefab dakkapel worden medebepaald door wie de plaatsing uitvoert. Je kunt gebruik maken van ervaren dakspecialisten die de dakkapel op verantwoorde wijze bevestigen en netjes afwerken. Heb je zelf twee rechterhanden dan kun je de plaatsing eventueel ook zelf doen. Hierdoor bespaar je op de kosten van een prefab dakkapel en hou je budget beschikbaar voor opties en accessoires waaronder isolatie. Een goede isolatiewaarde verbeterd de taxatiewaarde van je woning.

 

Offertes voor een dakkapel ontvangen?

Kies voor een erkende plaatser en verzeker jezelf van een kwalitatief eindresultaat. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende plaatsers