Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Dakkapel-info.nl

Prijzen kunststof dakkapel

De prijsverschillen voor kunststof dakkapellen variëren sterk. Op het moment dat je offertes met elkaar gaat vergelijken zul je zien dat de ene dakspecialist misschien wel 25% goedkoper is dan de ander. Om prijzen kunststof dakkapel objectief te beoordelen is het van belang dat je offertes aanvraagt op basis van dezelfde gegevens en dat je alle genoemde en beschreven kosten met elkaar vergelijkt.

 

Verschillen is prijzen kunststof dakkapel

De breedte van de kunststof dakkapel is vaak de bepalende factor voor de prijs. Waar de meeste dakspecialisten werken met prefab modellen is het mogelijk om te kiezen voor een dakkapel die op maat ter plekke wordt gemaakt. Het spreekt voor zich dat de prijzen voor dit soort dakkapel hoger liggen dan wanneer je kiest voor prefab. Kunststof dakkapellen die in hoge volumes geproduceerd worden hebben als voordeel dat ze op korte termijn geplaatst kunnen worden en dat de werkzaamheden doorgaans op een dag uitgevoerd kunnen worden.

 

Zelf afwerken drukt de prijs

Wil je de kosten betaalbaar houden en vind je zelf klussen niet vervelend. Dan kun je besluiten om de afwerking aan de binnenzijde voor eigen rekening te nemen. Als je een beetje handig bent hoeft dit geen problemen op te leveren en je bespaart op de kosten van professionele monteurs en vakmensen op het gebied van klussen.

 

Opties en accessoires zijn medebepalend

Kies je voor alleen de dakkapel op zich of wil je gelijk rolluiken en verlichting aan laten brengen? De uiteindelijke aanschafprijs voor je nieuwe kunststof dakkapel bestaat ook uit de mogelijke opties en extra’s die je wilt hebben. Is je budget toereikend dan kun je besluiten om alles in een keer te laten doen. Het is ook prima mogelijk om later alsnog rolluiken te laten monteren.

 

Offertes voor een dakkapel ontvangen?

Kies voor een erkende plaatser en verzeker jezelf van een kwalitatief eindresultaat. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende plaatsers