Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Dakkapel-info.nl

Dakkapel opties

Het is mogelijk om je dakkapel van diverse accessoires en opties te voorzien die de zolderkamer gunstig beïnvloeden. Je kunt hierbij onder meer denken aan ramen, kozijnen, rolluiken, extra isolatie en zelfs zonnepanelen.

 

Waarom gebruik maken van dakkapel opties?

De buitenkant van de dakkapel kun je voorzien van diverse opties die zowel de uitstraling als de functie van de dakkapel verbeteren.

• Verholen gootsysteem
Je wilt lekkages door hemelwater voorkomen. Een verholen gootsysteem is daarvoor een perfectie optie. Het systeem ligt als het ware verborgen onder de dakpan en geeft je dakkapel en de loodslabben die geplaatst worden een mooiere afwerking. Dit terwijl de afvoer van water goed geregeld is.

• Rolluik
Als je een rolluik op je dakkapel wilt hebben dan kun je dit gelijk laten doen bij de plaatsing, maar ook bij een bestaande dakkapel kan een rolluik worden gemonteerd. Rolluiken worden achter het zogenaamde boeiboord of onder de dakgoot geplaatst. Indien gewenst kun je voor een elektrische bediening kiezen.

 

Dakkapel opties zijn waardeverhogend

Het toevoegen van opties aan de dakkapel hoeft doorgaans geen kapitaal te kosten. Afhankelijk van je wensen en ideëen zijn goten, rolluiken, kozijnen en ramen in diverse prijsstellingen verkrijgbaar. Laat je wel altijd grondig informeren over de materialen die gebruikt worden. Als je de dakkapel laat voorzien van opties dan heeft dat in sommige gevallen als bijkomstigheid dat ze de taxatiewaarde van je woning verhogen. Denk maar aan een hogere isolatiewaarde en een lager energieverbruik. Een kleine investering kan op deze manier uiterst interessant zijn.

dakkapel opties

 

Offertes voor een dakkapel ontvangen?

Kies voor een erkende plaatser en verzeker jezelf van een kwalitatief eindresultaat. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende plaatsers