Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Dakkapel-info.nl

Glas dakkapel

Het uitbreiden van je woning kan op diverse manieren waarbij het niet per se noodzakelijk is om op tuinmeters in te leveren. Door te kiezen voor een glas dakkapel creëer je op zolder een grotere leefruimte die bovendien van een mooie lichtinval is voorzien. Zo kun je en lekker in de tuin blijven zitten en optimaal gebruik maken van extra ruimte die je krijgt door te investeren in een glas dakkapel.

 

Kijken naar een schitterende sterrenhemel

De traditionele standaard dakkapel wordt steeds vaker vervangen door een glas dakkapel. Een donkere zolder kan best wel extra zonlicht gebruiken en bovendien creëer je veel lichtinval waardoor je kamer nog groter lijkt. In vergelijking met een standaard dakkapel heeft een glas dakkapel niet alleen aan het vooraanzicht glas maar ook aan de bovenkant. Hierdoor kun je dus in bed liggen en ’s avonds van een schitterende sterrenhemel genieten.

 

Een glazen dakkapel heeft meerdere voordelen

De kosten van een glazen dakkapel liggen hoger dan die van de standaard uitvoeringen. Je kunt echter ook rekenen op bijkomende voordelen die je mee kunt nemen in de overweging om voor een glas dakkapel te kiezen:

• Je woon- en leefoppervlakte wordt groter. Hierdoor stijgt de taxatiewaarde van je woning.
• Het glas dat gebruikt wordt heeft een hoge isolatiewaarde waardoor warmte beter in je woning blijft.
• Het uitzicht in de dakkapel in onbetaalbaar. Van een oneindige zonsondergang tot het jaarlijkse spektakel bij de nacht van de vallende sterren.
• Het is mogelijk om een eigen ontwerp te laten maken dat volledig aansluit op je wensen en ideeën.

 

De kosten van een glas dakkapel

Wil je weten hoe de kosten van een glazen dakkapel zich verhouden ten opzichte van traditionele materialen? Vraag dan meerdere offertes op bij diverse aanbieders van de glazen dakkapellen. Neem in je overweging de bovenvermelde voordelen mee en kom tot een verantwoorde beslissing voor de aankoop van je nieuwe glas dakkapel.

 

Offertes voor een dakkapel ontvangen?

Kies voor een erkende plaatser en verzeker jezelf van een kwalitatief eindresultaat. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende plaatsers